fredag 17 november 2017

Veckobrev och inför vecka 47

Hej! 

Vi har avslutat denna vecka med en skön fredag, det har varit lite svårt med fokus med en klotterrobot på sin bänk men vi har haft bra lektioner och de har skött sig väl trots lockelsen med en robot 😊 Roboten har de idag tagit hem, jag misstänker att gummisnodden runt batteriet kan ha trillat av, den behöver sitta runt batteriet för att hålla kablarna på plats så roboten funkar.

Vi kommer så klart skriva en text om roboten och hur de gjorde den. Några elever är redan på gång, resten av skaran skriver nästa vecka. Vi har gått igenom ett nytt kapitel i matteboken där de ska placera tal i storleksordning och hitta tal på tallinjen som har en bokstav till sig. Detta fick de också idag i matteläxa till nästa torsdag.

Under Hälsoveckan var det fotbollsturnering men det passade inte så bra för vissa klasser så detta körs för 2B på måndag istället.

Nu kommer kylan och med det vill jag påminna om att skicka med bra kläder till barnen så de inte fryser. En annan sak att påminna om är att inga barn, eller vuxna för den delen, ska vara inne i skolans lokaler innan klockan ringer in på morgonen och detta är av säkerhetsskäl. Vi ber er vänligen att respektera detta och prata med era barn om detta också, det är många barn som springer inne i korridorerna på morgonen likväl som under rasterna.

Vill ni vara med en skoldag så är ni hjärtligt välkomna! Hör bara av er till Elin eller Heléne så vi inte är iväg på något.


Vecka 47: 

Måndag: Idrott grupp blå.

Tisdag: Idrott grupp grön.

Onsdag: Simning. Idrott grupp blå.

Torsdag: Idrott grupp grön. Läsläxa och matteläxa in!

Fredag: Bibliotek.


Vi önskar er en trevlig och skön helg! 

Elin & Heléne


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar