fredag 19 januari 2018

Veckobrev och inför vecka 4

Hej! 

Den här veckan har vi fortsatt med lära oss mer om våra sinnen och pratade mer och lärde oss mer om vårt sinne hörseln. Vi tittade även på en del synvillor.

I matematik har veckans mål varit s. 62-70 och idag fortsatte vi även med s. 71-73. De jobbar på så himla fint! Några har tagit hem matteboken över helgen, glöm inte att den måste med på måndag. Då jobbar vi vidare.

Vi har även börjat läsa om rymden och har tittat på film om en stor stjärna som vi behöver, solen. Till detta kommer vi läsa faktatexter och stryka över viktiga ord. Förra veckan skrev vi dikter och vi har fortsatt med att skriva rent dikterna och några alster sitter ute i korridoren.

Det är roligt med snö och vi har pratat om att det är förbud med att kasta snöbollar på skolan. Det har hänt incidenter tyvärr, inte något allvarligt i klassen men det har "råkats" kasta och träffat kompis. Kolla även över era barns kläder så de har vantar och mössor men även torra strumpor att byta till. Vi påminner även om innetofflor! Dels är det blött på golvet i korridoren och går brandlarmet måste vi ut direkt och vi stannar inte för att ta på oss skor.

Nästa vecka byter Elin och Heléne dagar. Heléne jobbar måndag och Elin jobbar fredag.

Glöm inte lappen med utvecklingssamtalstider!


Vecka 4:

Måndag: Idrott grupp blå, mattebok med till skolan! 

Tisdag: Idrott grupp grön, tider för utvecklingssamtal in!

Onsdag: Idrott grupp blå, läsläxa och skrivhäfte med till skolan.

Torsdag: Ingen idrott. Vi åker skridskor. Vi äter sent idag, klockan 12 så det är bra att ha med smörgås, frukt och gärna varm dryck exempelvis varm choklad. Sittunderlag och varma kläder! Har ni inte skridskor? Det finns några skridskor att låna men det räcker inte till alla så kan ni låna är det bra. Utrustningen kommer köras till och från isstadion, vi promenerar.

Fredag: Bibliotek.






Vi önskar er en trevlig helg! 

Elin & Heléne

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar