fredag 10 mars 2017

Veckobrev och inför vecka 11

Hej! 

Vi lägger ännu en bra vecka bakom oss! Hjärteburken är otroligt uppskattad, vi ser så många bra gärningar och saker som någon annan gör och uppmärksammar! Det är så härligt att se och höra hur de lyfter varandras bra saker som de gjort för varandra. Jag måste leta större burk snart och norpa fler kulor av sonen :-)

Vi har jobbat med bokstaven och ljudet Åå, nästa vecka brakar vi in på Bb och det är sista biten i grisboken (SkrivLäs) sen tar vi oss an en ny SkrivLäs som denna gång har en uggla på framsidan.

 Vi har haft besök av Folktandvården och pratade tänder och hur de ska skötas. Det hade de flesta järnkoll på!

I NO/SO påbörjade vi ett nytt område nämligen bondgården. Vi ska lära oss mer om bondgårdens djur, förr och nu och sist men inte minst ska vi besöka en bondgård, Vreta lantskola i slutet av maj.

I onsdags simmade första gruppen för sista gången, nästa tisdag byter vi så de som inte simmat åker i 8 veckor från och med 15/3 klockan 9.30.

Vi är anmälda till en tävling som heter Mattematchen som är en nationell mattetävling för grundskoleelever i årskurs F-6 som barnen kommer göra via sin iPad. Du kan läsa mer om Mattematchen nedan, klicka på ordet så kommer du dit.

Några har fått hem läxa att arbeta ifatt i SkrivLäs till måndag och det är bra om de arbetar ifatt så långt de bara kan.


Vecka 11

Måndag: Idrott grupp röd/gul. Läxa Åå.

Tisdag: STUDIEDAG. Fritids är öppet för de som behöver tillsyn.

Onsdag: Läsläxa. Simning för grupp 2 (de som inte simmant innan).

Torsdag: Idrott grupp gul/grön. Vaccination under förmiddagen. Har ni några funderingar, hör gärna av er till vår skolsköterska Helena 0141-225575

Fredag: Idrott grupp röd/grön.


Önskar er alla en riktigt skön helg! 

Heléne
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar