fredag 11 november 2016

Veckobrev inför vecka 46

Hej!

Det var några lovtrötta barn som kom i måndags, morgonsången var aningens seg men oj vad de hade mycket att berätta från sitt lov! Riktigt trevligt att få höra! Efter det kom de igång och hela veckan har flytit på i samma tempo.

Snilleblixtarna bjöd på otrolig engagemang. Som de skruvade, pillade, funderade, konstruerade och inte minst samarbetade! Hög volym men väldigt flitiga arbetsmyror som sedan presenterade sina fina konstruktioner. De kan du se i det tidigare inlägget.

Vi har börjat öva lite smått på julsånger och vi ryser när de sjunger, härligt att höra dem.

Biblioteket utgick dock denna vecka då vi fortsatte med Snilleblixtarna även på onsdagsmorgonen så vi går nästa vecka. Läsläxa har jag också avvaktat med då det är studiedag på tisdag och vi har inte hittat någon annan dag som fungerar bra rent praktiskt så vi kan lyssna av så har ni frågat om läsläxa och de inget sagt så har de rätt, de har ingen läsläxa till nästa vecka. Ett läxpapper om bokstaven Ii fick de igår.

Vi har också haft trafikveckan och stått utplacerade lite här och var runt skolan för att ha lite trafikkoll på eleverna när de tar sig till skolan.


Inför vecka 46: 

Måndag: Idrott grupp röd/gul.

Tisdag: STUDIEDAG, fritids öppen för de barn som behöver tillsyn.

Onsdag: Bibliotek

Torsdag: Idrott grupp gul/grön. Svenskaläxa Ii.

Fredag: Idrott grupp grön/röd.Jag önskar er en trevlig helg! 

Heléne


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar