torsdag 22 mars 2018

Veckobrev och inför vecka 13

Hej!


Den här veckan har vi repeterat hälften och dubbelt och förminskat och förstorat på matematiken. Förstora och förminska är ganska svårt men de har försökt. Dubbelt och hälften får ni gärna prata om hemma.


I tisdags uppmärksammade vi Världsberättardagen och det muntliga berättandet världen över genom att vi fick se och lyssna på Hodjaberättelser. Nasreddin Hodja är en skämtfigur i turkisk folklitteratur. Hodja var en man som tros ha levt för 700 år sedan i Turkiet. Det finns många historier om honom, ibland är han klok och ger goda råd, ibland är han okunnig och ibland både vis och dum. Efter muntlig film gick vi QR-promenad i korridoren och lyssnade på korta berättelser vilket var väldigt uppskattat!


Igår uppmärksammade vi olikheter genom att Rocka sockorna. Vi har fortsatt med rymden och avslutar temat med redovisning. Idag fick ni i ett tidigare inlägg en ledtråd till morgondagens händelse: Världens största miljögrej.


Vecka 13:


Måndag: Idrott grupp blå.


Tisdag: Idrott grupp grön.


Onsdag: Läs- och skrivläxa! Idrott grupp blå.


Torsdag: Kycklingtramp på skolan, ingen idrott. De får gärna klä ut sig till något påskaktigt exempelvis: svart katt, påskgubbe, påskkärring, påskhare och så vidare.


Fredag: Långfredag. Skolan och fritids stängt.






Vecka 14 PÅSKLOV


Måndag 2 april är skola och fritids stängt. Tisdag - fredag är fritids öppet för de som behöver tillsyn. Ingen skola.


Skolstart igen måndag 9 april klockan 8.00

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar